Målgruppe

Bosted for unge med funktionsnedsættelse
På Bostedet AKTIV søger vi at tilbyde et bosted for unge med funktionsnedsættelse, hvor vi giver dem en tryg og sikker hverdag med fokus på rutiner og genkendelighed. Derfor er meget fastlagt i faste rammer hos os. Det giver tryghed og sikkerhed, og dermed også en hverdag som beboerne kan overskue og kender godt.

Fokus på den enkelte
Hver beboer med funktionsnedsættelse er forskellig og har forskellige behov. Hos os har vi fokus på den enkelte og forsøger at støtte ham eller hende så godt, vi kan, så hver beboer får så god en hverdag som muligt med lige netop den støtte og omsorg, som vedkommende har brug for.

Bosted for unge med funktionsnedsættelse med fokus på selvhjulpenhed
Derudover søger vi hele tiden som bosted for unge med funktionsnedsættelse at gøre de beboerne så selvhjulpne, som overhovedet muligt, så deres kompetencer, funktionsniveau og motivation udvikles og styrkes så vidt muligt. Herved blomstrer beboerne med funktionsnedsættelse op, og oplever samtidig små succesoplevelser der styrker dem.

Beboerne får nye oplevelser
Desuden forsøger vi også indimellem at variere hverdagen ved at tage på små ture eller oplevelser i den natur, der omgiver Slettebjerggård, så beboerne også får styrket fællesskabet og har noget at se frem til. Det er begivenheder, som skaber minder for livet, og som huskes længe efter.

Tag gerne kontakt til os på mail: leder@bostedet-aktiv.dk eller tlf: 47 93 40 90 for mere information. Læs mere her for sagsbehandlere eller forældre. Eller kontakt os ved at trykke på knappen nedenfor.

Få mere information nu

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.

Scroll to Top