Målgruppe:
Bosted for udviklingshæmmede unge

På Bostedet AKTIV søger vi at tilbyde et bosted for udviklingshæmmede unge, hvor vi giver dem en tryg og sikker hverdag med fokus på rutiner og genkendelighed. Derfor er meget fastlagt i faste rammer hos os. Det giver tryghed og sikkerhed, og dermed også en hverdag som de unge kan overskue og kender godt.

Fokus på den enkelte 

Hver ung, udviklingshæmmet er forskellig og har forskellige behov. Hos os har vi fokus på den enkelte og forsøger at støtte ham eller hende så godt, vi kan, så hver beboer får så god en hverdag som muligt med lige netop den støtte og omsorg, som vedkommende har brug for.

Bosted for udviklingshæmmede unge med fokus på selvhjulpenhed

Derudover søger vi hele tiden som bosted for udviklingshæmmede at gøre de unge beboere så selvhjulpne, som overhovedet muligt, så deres kompetencer, funktionsniveau og motivation udvikles og styrkes så vidt muligt. Herved blomstrer de unge udviklingshæmmede op, og oplever samtidig små succesoplevelser der styrker dem.

De unge får nye oplevelser

Desuden forsøger vi også indimellem at variere hverdagen ved at tage på små ture eller oplevelser i den natur, der omgiver Slettebjerggård, så beboerne også får styrket fællesskabet og har noget at se frem til. Det er begivenheder, som skaber minder for livet, og som huskes længe efter.

Tag gerne kontakt til os på mail: leder@bostedet-aktiv.dk eller tlf: 47 93 40 90 for mere information. Læs mere her for sagsbehandlere eller forældreEller kontakt os ved at trykke på knappen nedenfor.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os